Alyvuogių aliejus
img_main3

Alyvuogių aliejus gaminamas iš alyvmedžio vaisių.

Aliejaus skonis, kvapas ir spalva priklauso nuo alyvuogių rūšies, klimato, oro sąlygų, dirvožemio savybių. Įtaką daro ir derliaus nuėmimo laikas. Ankstyvo derliaus aliejus yra aštresnio kvapo bei žalios spalvos. Iš prinokusių vaisių spaudžiamas aliejus yra švelnesnio skonio bei aukso spalvos.

 

Ypač tyras alyvuogių aliejus („Extra virgin“) – tai mechaninio spaudimo aukščiausios rūšies alyvuogių aliejus, spaudžiamas naudojant tik šalto spaudimo metodą, be jokių chemikalų ir nekaitinant.

 

Prieskoniais pagardintas aukštos kokybės alyvuogių aliejus „Sperlonga“ puikiai tiks kiekvienam virtuvės šefui.

Sperlonga-EXTRA-VIRGIN-OLIVE-OIL-with-GarlicAliejus su česnakais – idealus makaronų patiekalams.

 

 

 

 

 

 

Sperlonga-EXTRA-VIRGIN-OLIVE-OIL-with-Chilipepper

Aliejus su aitriosiomis paprikomis pagardins grilyje keptą mėsą.

 

 

 

 

 

 

Sperlonga-EXTRA-VIRGIN-OLIVE-OIL-with-LemonAliejus su citrina nuostabiai  dera prie žuvies.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sperlonga-EXTRA-VIRGIN-OLIVE-OILAliejus su bazilikais praturtins salotų skonį.

 

 

 

 

 

 

 

OILIO-Olio-di-sansa-di-olivaAlyvuogių išspaudų aliejus („Pomace“) yra kruopščiai rafinuojamas išgaunant likusį aliejų iš alyvuogių išspaudų bei maišomas su ypač tyru alyvuogių aliejumi.

Dėl puikaus skonio, jį galima naudoti valgio gaminimui vietoj kitų tradicinių aliejų.

 

Aliejus kiekvieno skoniui

KONTAKTAI
Naugarduko g. 100, Vilnius
Tel. +370 678 26 325
Faks. +370 5 272 8728
El. paštas: info@oilio.lt
Ar žinote, kad...

Atsižvelgiant į maisto gamybos technologiją gruzdinimo aliejaus naudojimo trukmė gali būti iki 4 kartų ilgesnė nei paprasto augalinio rapsų ar saulėgrąžų aliejaus.

PAIEŠKA
Sprendimas: UAB SANRO
Visos teisės saugomos © 2024