Šiais laikais, kai žodžiai „maistas“ ir „sveikata“ tapo kone sinonimais, „Didden“, reaguodamas į šiuolaikinės rinkos poreikį skoniui ir lengvam maistui, sukūrė naujus produktus: padažus salotoms. Padažai elegantiškose pakuotėse, pagaminti iš visiškai natūralių ingredientų, be dirbtinių konservavimo medžiagų ir dažiklių.
Produktų asortimentas puikiausiai tinka vartotojams, kurie ieško rafinuoto skonio, bet dažniausiai neturi laiko arba nežino, kaip patiems paruošti sveiką ir suteikiančią malonumą kombinaciją.
Pesto padažas salotoms su alyvuogių aliejumi
Praturtintas baziliku, šis lengvas padažas puikiai dera prie lapinių salotų, daržovių mišinių, mišrainių su makaronais.
Skanu ragauti su itališka duona fokačia arba čiabata, kumpio ir/arba sūrių salotomis, tinka prie mėsos.
Apelsinų ir rozmarinų padažas salotoms su alyvuogių aliejumi
Šis lengvai vaisinis, sušvelnintas medumi, pagyvintas rozmarinu bei apelsinų žievele salotų padažas kartu ir subtilus, ir pikantiškas.
Jis suteikia išskirtinumo paukštienos patiekalams, kepenėlių paštetams. Idealiai tinka prie rūkytos lašišos.
Balzaminis padažas salotoms su alyvuogių aliejumi
Šis salotų užpilas garantuoja klasikinę harmoniją tarp alyvuogių aliejaus aitrumo ir saldžiai rūgštaus balzaminio acto.
Tai tobulas pagardas įvairiausioms daržovių salotoms.
Saulėgrąžų aliejuje vitamino E kiekis 12 kartų didesnis nei alyvuogių aliejuje.