Naujiena! Delizio Chef
img_main8

Delizio_CHEF-600x600Gruzdinimo aliejus „Chef“  tai skystas ilgalaikio naudojimo augalinių aliejų mišinys, praturtintas pagrindinėmis riebiosiomis rūgštimis ir pasižymintis mono-nesočiųjų riebalų rūgščių bei žmogaus organizmui būtinų poli-nesočiųjų riebalinių rūgščių (OMEGA 3 ir OMEGA 6) balansu.

Šis aliejus yra pagamintas iš geriausių augalinių aliejų, kurie specialiai atrinkti profesonaliai virtuvei. Puikiai tinka aukštos temperatūros reikalaujantiems produktams ruošti.

Sudėtis: augaliniai aliejai ir riebalai, frakcionuoti arba kitaip apdoroti, kvapiosios medžiagos, putojimą mažinantis priedas (polidimetilsiloksanas) E900, vitaminas E.

Gruzdinimo aliejaus „Chef“ privalumai:

  • Skleidžia malonų  kvapą įkaitinus pirmą kartą;
  • Aukštas virimo taškas > 210˚ C;
  • Mažas laisvųjų riebalų rūgščių kiekis;
  • Atsparus karščiui;
  • Mažas trans-riebalų kiekis <1%;
  • Aukštas nesočiųjų riebalų rūgščių kiekis > 75%;
  • Lengvai virškinamas;
  • Ilgo galiojimo laiko;
  • Sudėtyje nėra alergenų (sojos, žemės riešutų) bei GMO produktų (sojos, kukurūzų).

Augalinių riebalų oksidacinio stabilumo nustatymas naudojant Rancimat metodą pagal AOCS Cd 12b-92.

„Rancimat“ -  tyrimas įrodantis gruzdinimo aliejaus naudojimo finansinį privalumą

Standartinis vidurkis (matuoklio skaičiavimas)

Aliejaus pavadinimas Laikas (valandos) pagal Rancimat
Delizio Chef 25
Raf. rapsų aliejus 15
Raf. saulėgrąžų aliejus 11
Raf.sojų aliejus 14
Raf.kukurūzų aliejus 18

Aliejus yra pagamintas iš geriausių augalinių aliejų, kurie specialiai atrinkti profesonaliai virtuvei.

KONTAKTAI
Naugarduko g. 100, Vilnius
Tel. +370 678 26 325
Faks. +370 5 272 8728
El. paštas: info@oilio.lt
Ar žinote, kad...

Aliejus buvo naudojamas maisto gaminimui nuo neatmenamų laikų.

PAIEŠKA
Sprendimas: UAB SANRO
Visos teisės saugomos © 2024