Gruzdinimo aliejus „Chef“ tai skystas ilgalaikio naudojimo augalinių aliejų mišinys, praturtintas pagrindinėmis riebiosiomis rūgštimis ir pasižymintis mono-nesočiųjų riebalų rūgščių bei žmogaus organizmui būtinų poli-nesočiųjų riebalinių rūgščių (OMEGA 3 ir OMEGA 6) balansu.
Šis aliejus yra pagamintas iš geriausių augalinių aliejų, kurie specialiai atrinkti profesonaliai virtuvei. Puikiai tinka aukštos temperatūros reikalaujantiems produktams ruošti.
Sudėtis: augaliniai aliejai ir riebalai, frakcionuoti arba kitaip apdoroti, kvapiosios medžiagos, putojimą mažinantis priedas (polidimetilsiloksanas) E900, vitaminas E.
Gruzdinimo aliejaus „Chef“ privalumai:
Augalinių riebalų oksidacinio stabilumo nustatymas naudojant Rancimat metodą pagal AOCS Cd 12b-92.
„Rancimat“ - tyrimas įrodantis gruzdinimo aliejaus naudojimo finansinį privalumą
Standartinis vidurkis (matuoklio skaičiavimas)
Aliejaus pavadinimas | Laikas (valandos) pagal Rancimat |
Delizio Chef | 25 |
Raf. rapsų aliejus | 15 |
Raf. saulėgrąžų aliejus | 11 |
Raf.sojų aliejus | 14 |
Raf.kukurūzų aliejus | 18 |
Saulėgrąžų aliejuje vitamino E kiekis 12 kartų didesnis nei alyvuogių aliejuje.