Jūsų stalas gali kvepėti šventėmis kasdien.
Derinant keturis pagrindinius skonius: saldumą, sūrumą, rūgštumą ir kartumą, „Didden“ čatniai suteikia gurmanišką prieskonį visiems – tiek kasdieniams, tiek šventiniams patiekalams.
Išskirtinio skonio produktai dera su begale patiekalų: kepenėlių paštetais, mėsos bei sūrio gaminiais, paukšiena ar žvėriena ir net desertais.
Be konservatų, puikių skonių, visiškai natūralūs…
Suteik išskirtinumo savo kulinariniams šedevrams!
Svogūnų čatnis
- Pagamintas pagal tradicinį receptą iš šviežių svogūnų, pagardintas rožiniais pipirais bei razinomis.
- Idealiai tinka prie paštetų (taip pat žvėrienos).
- Mūsų patarimas: įdėkite kelis šaukštus svogūnų čatnio į mėsos troškinį prieš patiekdami ant stalo.
Svogūnų čatnis su aviečiu sirupu
- Tai tradicinis Ardėnų regiono maisto pagardas, pagamintas iš šviežių svogūnų ir aviečių sirupo.
- Tobulas pagardas paštetams. Idealiai tinka žiemos patiekalams.
- Puiki idėja pagyvinti bet kokį tradicinį troškinį: keli šaukštai čatnio prieš pateikimą padarys patiekalą išskirtinį.
Figų čatnis
- Autentiškas šviežių figų skonis.
- Siūlome paragauti su žąsų kepenų paštetu arba mėgstamais sūriais.
Obuolių ir kriaušių čatnis su cinamonu
- Tinka kaip pagardas prie paštetų arba saldžių patiekalų.
Mangų ir imbierų čatnis
- Tinka prie sūrių, keptos vištienos arba saldžių patiekalų.