Gurmaniškas prieskonis Jūsų mėgstamiems sūriams.
Pagardas pagamintas iš šviežių figų su šlakeliu Porto vyno, suteikiančio nepakartojamą spalvą ir aromatą.
Obuolių čatnis su kalvadosu – saldus švelnumas su stipriu charakteriu.
Šis skanėstas gaminamas tik iš rinktinių aukštos kokybės Jonagold obuolių, pagardintas kalvadosu.
Siūlome paragauti Jūsų mėgstamus sūrius su „Didden“ pagardais. Mūsų siūlomos kombinacijos:
Figų čatnis su porto vynu | Obuolių čatnis su kalvadosu | |
Minkštieji sūriai (Kamamberas, Brie…..) |
X |
x |
Kietieji sūriai (Comte, Gouda, …..) |
x |
x |
Stipraus skonio sūriai (Epoisses, Munster, ….) |
x |
|
Ožkos pienos sūriai (Crottin de Chavignol Bûchette, …) |
x |
|
Sūriai su mėlynuoju pelėsiu (Roquefort, …) |
x |
» Plačiau www.diddenfood.com
Atsižvelgiant į maisto gamybos technologiją gruzdinimo aliejaus naudojimo trukmė gali būti iki 4 kartų ilgesnė nei paprasto augalinio rapsų ar saulėgrąžų aliejaus.